На 26.03.2019 г. от 16.00 до 17.00 ч.в гр. София, ул. „Гладстон“ № 8 ще се проведе шестият уебинар „Натура 2000 – професионалният поглед“, който Асоциация на парковете в България организира в рамките на проект: „Повишаване на гражданското участие в управлението на Натура 2000 и подобряване на управлението на мрежата от защитени зони“.

Уебинарът ще се излъчва на живо в специално създадената група чрез ФБ, както и ще бъде използвана платформата zoom.us, за да може реално всеки желаещ да се включи в дискусията на живо. Линкът към събитието в zoom е: https://zoom.us/j/7824218253.

По време на уебинар 6 ще бъде разгледан случаят на Европейския съд Калиакра. Специален гост, с който ще обсъдим заедно решението на съда на ЕС по делото Калиакра, ще бъде Ирина Матеева от БДЗП.

По време на уебинара ще бъде разгледано и решението на РИОСВ Варна, с което се допуска поредното дозастрояване на защитена зона Белите скали в района на Каварна с нова клубна къща.

Запис от уебинара ще бъде качен в канала ни в Youtube.com.

Ако имате желание да участвате в нашите уебинари, моля, заявете Вашето участие на адрес apb@parks.bg или се включете в нашата фейсбук група: „Натура 2000 – професионалният поглед“.

Уебинарите се организират в рамките на проект: „Повишаване на гражданското участие в управлението на Натура 2000 и подобряване на управлението на мрежата от защитени зони“, подкрепен от Европейския съюз от Европейския социален фонд чрез Оперативна програма „Добро управление“.

 

Share